Nieuws

08 / maart / 2024

Groot nieuws!

Vrijdag 15 maart zal er op deze website een nieuw boek verschijnen!

De afgelopen weken is er heel hard gewerkt door mijzelf en door een heleboel kundige mensen om mij heen om een nieuw boek tot stand te brengen!

Wat voor boek het is, waar het over gaat en hoe het eruit gat zien mag ik helaas nog niet bekendmaken… Maar hous vooral de pagina die nu nog “Opgelet!” heet heel goed in de gaten. Dan ben je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

28 / juni / 2022

Portfolio aangevuld!

Na lang wachten is eindelijk mijn portfolio aangevuld!

Over de afgelopen maanden heb ik veel verschillende dingen geprobeerd, uitgewerkt en verbeterd. Hierbinnen heb ik keuzes gemaakt die ik wellicht eerder niet zou maken en verhalen geschreven die nooit eerder op dusdanige manier van mijn pen rolde.

Maar zo hoort het ook wanneer ik mijn liefde voor verhalen wil verruimen vanuit enkel het horrorgenre naar vele andere. Kortom, mijn portfolio is aangevuld met een dark fantasy verhaal een een romantische scène tussen twee vrouwen.

Naast deze aanvulling heb ik een gedicht van mij geplaatst geschreven voor mijn lieve vriend Martijn en voorgedragen op radio Lelystad tijdens het programma de Maandagavond salon.

26 / november / 2021

Start eigen YouTube-kanaal

Het is zover! Ik ben officieel mijn eigen YouTube-kanaal gestart!

Vorige maand heb ik een bloedstollend horrorverhaal op mijn kanaal; Anna Bos Stories geplaatst ter eren van Halloween (mijn favoriete feestdag). Het verhaal gaat over een vrouw die in een hele heftige situatie een bekende tegenkomt. Iemand die je niet daar en zeker niet zo zou willen zien…

Inmiddels zijn er al twee verhalen te beluisteren. Beide zijn in het horrorgenre aangezien ook mijn carrière met dit prachtige genre begon. Wel zal ik in de (nabije) toekomst meer verschillende verhalen brengen om samen met jullie op avontuur te gaan.

Neem via onderstaande knop snel een kijkje en laat me in de reacties vooral weten wat je ervan vindt. Aangeven welk genre jouw favoriet is mag uiteraard ook! Wellicht kies ik dat dan uit voor mijn volgende verhaal.